• LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

Personal training

persoonlijke begeleiding, training en coaching

Sporten en bewegen is gezond, dat weet iedereen. Maar soms heb je een extra steuntje in de rug nodig om (weer) “in beweging” te komen. Of om op de juiste manier fit te worden én te blijven, onder professionele begeleiding.

Begeleiding na blessure of ziekte

Als je een tijdje ziek of geblesseerd bent geweest, is het belangrijk om onder professionele begeleiding te starten met sporten. Zo voorkom je (nieuwe) blessures en bouw je op een verantwoorde wijze conditie en spiermassa op, waardoor je je weer snel fit en gezond zult voelen. Oefeningen en bewegingen worden specifiek op jouw situatie afgestemd zodat je jouw “zwakke plek” onder begeleiding kunt versterken.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je situatie. Samen stellen we doelen op die we regelmatig tussentijds evalueren. Ik stel een (bewegings)programma voor je samen en stuur je, indien nodig, door naar een fysiotherapeut, diëtist of psycholoog voor extra ondersteuning.
Het bewegingsprogramma is volledig afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden en je doelen. Voorbeelden zijn het volgen van pilates lessen, een total fitness circuit, maar ook fietsen, wandelen en hardlopen kunnen een onderdeel zijn van jouw programma. Dit alles onder mijn persoonlijke begeleiding.


Meer informatie?
Tel. 0623185706
E-mailinfo@ankyloohuis.nl

Of:

Neem contact op