• LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

Pilates

pilates in Oldenzaal, Twente

Wat is pilates?

Pilates is een Mind Body training die zich met name richt op spierversterking, flexibiliteit, lenigheid, houding, ademhaling en balans. De voordelen van Yoga (souplesse en concentratie) worden met de voordelen van krachttraining (spierkracht en conditie) gecombineerd. Geconcentreerd, gecoördineerd en vloeiend bewegen zijn de belangrijkste uitgangspunten. Tijdens de grondoefeningen worden steeds meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind waardoor je lichaam als één geheel voelt en in balans komt. Beweging vanuit de romp (met name de buikspieren) en specifieke ademhaling staan hierbij centraal.

Voor wie is pilates geschikt?

Pilates is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitheidniveau. Het is juist een effectieve training voor mensen met rug, nek- en schouderklachten of bekkeninstabiliteit. Pilates verbetert de lichaamshouding en leidt gegarandeerd tot een strak en sterk lichaam.

Pilates in kleine groepen

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, geef ik de pilates lessen in kleine groepen van maximaal 12 personen. Alleen dan kan ik je professioneel begeleiden en helpen waar nodig.

Kom gerust eens langs om een les mee te doen. Alleen dan kun je ervaren wat pilates is én wat het voor je doet.

Locatie:
Thijlaan 32, Oldenzaal

Lestijden:
Maandag: 8.45 – 9.45 / 20.15 – 21.15
Woensdag: 8.45 – 9.45

Neem contact op

Tel. 0623185706
E-mailinfo@ankyloohuis.nl